Aerospace

Komponenter som brukes i luftfartsindustrien må stå opp til ekstreme krav. Vi jobber med leverandører med erfaring i denne sektoren, som CTI Electronics og OTTO, for å sikre at produktene vi leverer, oppfyller de presise kravene til denne bransjen.

landbruks

Nexus jobber med leverandører, inkludert CTS og SureGrip, selskaper med lang erfaring fra landbruks- / anleggsindustrien, og er unikt plassert for å gi råd og design komponenter som fungerer godt i landbruksapplikasjoner.

Audio

Vi anerkjenner behovet for å være i forkant med vår leveranse til lydbransjen, og er stolte av å jobbe med leverandører som OTTO og Mardquardt Switches, hvis Pro Audio-utvalg er en av de mest iøynefallende tilgjengelige. Vi kan tilby et utvalg av belyste trykknapper, bryterbrytere, vippebrytere og rotasjonsbrytere.

Automotive

Leverandører til bilindustrien må være adaptive til forandring, og fullt ut klar over oppdateringer til forskrifter, materialer og teknologier. Med leverandører som Marquardt og OTTO kan Nexus levere bilkunder med den nøyaktige spesifikasjonen de trenger.

Aviation

Luftfartsindustrien trenger leverandører med internasjonal rekkevidde, kjent med spesialiserte behov og tunge forskrifter i bransjen. Våre leverandører, inkludert Electronic Hardware Corporation i New York, har erfaring med å møte behovene til dette globale markedet.

Commercial

Nexus Components gir ekspert teknisk og kommersiell støtte når du trenger det. Leverer noen av de mest populære komponentene av høy kvalitet, vi kan jobbe med deg fra designfasen av prosjektet ditt og fremover

Forsvar

Militære applikasjoner betyr ekstreme miljøer - og behovet for produkter som tåler vilt temperaturområder og angrep av vind, vær og forurensninger. Produkter som våre forseglede brytere og pålitelige robuste kontroller fra OTTO testes i militær bruk.

Industriell

Med en rekke produkter som er i stand til å motstå ekstreme temperaturer, tung bruk og farlige elementer, kan vi jobbe med deg for å finne akkurat de rette produktene for å håndtere alle slags industrielle applikasjoner.

manafacturing

Nexus leverer høy kvalitet brytere, tastatur styrespak, grep, kontroll knapper, berøringsskjerm og solid state reléer til industrisektoren. Vår kompetanse betyr at vi kan møte industrivirksomhetens behov for presisjon, kvalitet og sikkerhet.

Marine

Den marine industrien krever høye krav til sikkerhet og pålitelighet. En utrolig variert sektor, det krever et bredt spekter av komponenter og materialer. Nexus tilbyr en rekke komponenter, inkludert Zago-tetningsprodukter, Ruffy Joysticks og OTTO-brytere som tåler tøffe miljøer og eksponering for vann, olje og andre forurensninger.

Medisinsk

I et medisinsk miljø er renslighet og pålitelighet nøkkelen. Vi tilbyr et utvalg av produkter, inkludert EHC medisinske klemmer og ActiveKey-medisinske tastaturer for å sikre komfort og forebygging av krysskontaminering. Vi lager også et komplett utvalg av brytere og kontroller, tastaturer og skjermer som kan motstå behovene til den medisinske industrien.